24 de start-upuri continuă să funcționeze prin proiectul SIA VEST. Acțiuni de ajutor și pentru agenții economici din partea CCIAT

explo 1000x200

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș își îndreaptă atenția în această perioadă asupra sprijinirii agenților economici care se confruntă cu dificultăți majore pentru a reveni pe linia de plutire. În calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, CCIA Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 24 de start-upuri înființate în cadrul proiectului.

Proiectul SIA VEST își propune creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest. În prezent, cele 24 de firme înființate au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este peste 740.000 de euro.

tmc 640

CCIAT ia măsuri menite să faciliteze reluarea activității economice și revenirea la normalitate imediat după starea de urgență „Prioritară este și sprijinirea firmelor aflate la început de drum, beneficiare de finanțări nerambursabile și care s-au obligat prin proiect să deruleze anumite activități, să angajeze salariați. Acestea trebuie ajutate să-și îndeplinească indicatorii din planul de afaceri selectat, pentru a supraviețui.”, spun reprezentații CCIAT.