24 de proiecte dedicate comunității, sprijinite cu 2 milioane de lei de către Primăria Timișoara

proiecte comunitate

Un număr de 24 de proiecte dedicate comunității au primit o finanțare nerambursabilă din partea Primăriei Timișoara în valoare de două milioane de lei. Este vorba de proiecte de educație proactivă, de și pentru tineri, pentru calitatea mediului și care propun soluții inteligente pentru un oraș mai bun.

Primăria Timișoara acordă noi finanțări nerambursabile. Mai precis, Centrul de Proiecte a anunțat că au fost selectate propunerile care vor primi bani din bugetul local, în urma apelului „Impuls în Comunitate”, care are o valoare de două milioane de lei.

În total, este vorba de 24 de proiecte dedicate comunității care vor fi sprijinite. Unsprezece dintre acestea sunt proiecte de educație proactivă, cinci de/pentru tineri, patru pentru calitatea mediului natural și/sau urban și patru care propun soluții smart pentru un oraș mai bun și mai incluziv.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ne-am bucurat să vedem că sunt multe proiecte valoroase pentru toți timișorenii. Sunt proiecte care îi aduc pe timișoreni împreună, îi inspiră să formeze o comunitate solidară, deschisă și suntem onorați să le sprijinim”, a declarat Alexandra Rigler, directorul Centrului de Proiecte al Primăriei Timișoara.

Lista cu toate proiectele finanțate poate fi consultată AICI!

banner 970 x 250