24.200 lei de la Primăria Caransebeș pentru cei mai buni elevi ai municipiului

elevi olimpici caransebeș
timisoara capitala 2023

După faptă și răsplată. Cei mai buni elevi ai Municipiului Caransebeș au fost premiați de către primărie, pentru performanțele din anul școlar 2022-2023.

Excelența se premiază cu vârf și îndesat. Și cum altfel, dacă nu în ziua în care educația este sărbătorită la nivel național, ziua în care s-au adus elogii, atât cadrelor didactice implicate în sistemul educațional, cât și elevilor care au depus tot efortul pentru a se remarca și a rămâne în topul performerilor.

Sumele pe care le-au primit cei 40 de elevi din Caransebeș, pentru reușitele școlare, nu au fost deloc de neglijat, si asta pentru că totalul aprobat prin Hotărârea de Consiliu Local, a fost de 24.200 lei. Locurile unu, doi si trei au primit câte 1500 lei, iar mențiunea a fost premiată cu 700 de lei. Cei care au doar au participat, dar nu au reușit să obțină un loc pe podium, li s-a oferit 500 de lei,, „pentru că noi am luat în calcul efortul fiecărui elev, fie că a obținut un loc de cinste sau doar a participat. Nu este ușor deloc să te menții printre cei mai buni, mai ales că trăim în vremuri tulburi în care unii dintre elevi pun tot mai puțin accent pe carte, în ciuda implicării și străduințe cadrelor didactice”, a declarat Felix Borcean, mândru de elevii premiați și reușitele acestora. Edilul a ținut să puncteze că deși sunt tot mai puțini elevi de top, față de cât s-ar fi așteptat, speră ca anii ce vor urma să aducă o conștientizare și maturitate sporită atunci când vine vorba de educație, și desigur că și din visteria primăriei se vor scoate și mai mulți bani pentru elevi.

elevi olimpici caransebeș

Elevi olimpici Caransebeș

„Acum, nu ciocnim cu șampanie, pentru că mulți dintre voi sunteți minori, dar virtual, cândva, vom ciocni un pahar în cinstea performanțelor pe care voi le-ați obținut. Îmi doresc să fiți cât mai mulți pentru că, dacă în urmă cu doi ani abia am reușit să adunăm câteva performanțe, cumulate din cei doi ani școlari, cel mai mult cauzat de pandemie și a școlii online, și tocmai din acest motiv nu am mai făcut festivitatea de premiere, sper ca anii viitori să devină o tradiției, iar voi să fiți laureați, la fel și domnii profesori, dar și părinții, care împreună au contribuit fundamental în devenirea voastră a ceea ce sunteți astăzi.”, a conchis primarul.

Cuib de vise 1000x100

elevi olimpici caransebeș

La festivitatea de premiere s-au oferit diplome și premii în bani pentru două locuri întâi, două locuri 3, o mențiune și 35 de premii pentru participare, iar elevii care au fost recompensați provin de la următoarele unități de învățământ: Colegiul Național Traian Doda, Colegiul Național C.D. Loga, Liceul Tehnologic Dacia și Seminarul Teologic Ioan Popasu.

elevi olimpici caransebeș

elevi olimpici caransebeș

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/