21 de milioane de lei pentru Oravița! Se modernizează rețeaua de apă și canal

Proiectul „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Caraş Severin”, derulat de Consiliul Județean Caraș-Severin, începe derularea lucrărilor în Oravița. Mai mult de un an și jumătate vor apărea șanțuri, va fi praf, noroi și zgomot, dar investiția va duce apa în casele orăvițenilor și va extinde și moderniza canalizarea în oraș.

Oravița devine un mare șantier, dar care va aduce beneficii fiecărui locuitor al său. Contractul de lucrări cu titlul „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelelor de distribuţie şi reţelelor de canalizare din Oraviţa’’, în valoare de 20.998.965,96 lei, a fost semnat la sediul S.C. AQUACARAŞ S.A.

Timp de 19 luni, antreprenorul SC LUDWIG PFEIFFER SRL – SC GRUP CONSTRUCT SRL va face reabilitarea conductelor  de transfer apă, a rezervoarelor de înmagazinare, reabilitarea reţelei distribuţie a apei potabile și a rețelei de canalizare. Va fi construită o staţie nouă de pompare apă, dar și o stație nouă de pompare apă uzată. Se are în vedere spre realizare extinderea reţelei de distribuţie a apei potabile și a reţelei de canalizare, cea veche fiind reabilitată.