2023, refresh pentru activitatea politică a lui Adrian Torma! 2024, vot pentru îndreptarea nedreptății!

torma adrian senator psd
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Intrarea în Parlamentul României ca senator a lui Adrian Torma a însemnat totodată revenirea cu un an mai devreme a acestuia în prim-planul scenei politice!

Politicianul de la Moldova Nouă își pregătise întoarcerea în scenă pentru 2024, după ce o vreme revenise în mediul de afaceri. Plecarea lui Ion Mocioalcă la Curtea Constituțională i-a grăbit însă revenirea în politică. În postura de senator al României. „2023 este anul care a adus multe schimbări în bine pentru mine, din toate punctele de vedere. Pe lângă experiențele minunate trăite alături de familie și colegii din grupul nostru de firme, cu voia lui Dumnezeu am devenit senator în Parlamentul României, un refresh din punct de vedere al activității politice meritat dupa evenimentele triste din 2020.”, a comentat  Adrian Torma.

Parlamentarul de la Moldova Nouă privește deja spre 2024, anul marilor provocări, ținând cont că e un an electoral cu 4 rânduri de alegeri. „Sunt încrezător că alături de colegii mei din partid vom avea rezultate de excepție, atât la nivel local, cât și si la nivel județean, unde ne propunem să câștigăm fiecare etapă de alegeri. Din punct de vedere personal, după primele luni de adaptare în calitate de senator, doresc să îmi aduc aportul la modificarea unor legi în beneficiul românilor cu privire la sprijinirea mediului de afaceri, dezvoltării turismului în zonele protejate și, o temă de suflet, îmbunătățirea calității vieții și a veniturilor pentru copiii proveniți din medii defavorizate și a persoanelor cu dizabilități.”, a spus Torma.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

Marile speranțe ale liderului PSD din Clisura Dunării sunt legate de alegerile locale, se scrutinul pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă. „Îmi doresc să reintrăm în normalitate, iar nedreptatea din 2020 să fie îndreptată prin votul cetățenilor, să putem continua viziunea și planul de dezvoltare pentru orașul nostru. Sunt recunoscător pentru simpatia și încrederea primită în acești 8 ani de activitate politică și mulțumitor pentru susținerea primită în momentele dificile. Să ne vedem sănătoși și plini de energie pozitivă în 2024!”, a transmis Adrian Torma în ajunul Anului Nou.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/