2022 – anul finalizării a trei proiecte mari din comuna Băuțar

primar bautar
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Prioritățile noului an pentru administrația locală din Băuțar sunt finalizarea lucrărilor aflate în derulare, precum și depunerea unor noi proiecte pentru atragerea de fonduri în vederea realizării a două baze sportive.

Primarul Romeo Răduță se declară mulțumit de felul în care a încheiat anul 2021 și speră ca 2022 să-i aducă cel puțin la fel de multe satisfacții. Până în decembrie, trei șantiere din comună se vor închide.

„Prioritare sunt lucrările aflate în derulare. Anul acesta terminăm școala de la Băuțar, finalizăm asfaltarea a 18 kilometri de străzi și drumuri, dar și introducerea apei în comună. Toate acestea le vom încheia anul acesta. Școala se va finaliza mai repede, restul până la sfârșitul anului. Avem în derulare și canalizarea, dar lucrarea are termen de finalizare anul 2023. S-ar putea, totuși, constructorul să încheie mai devreme, pentru că lucrează foarte bine, este o firmă potentă, din toate punctele de vedere și suntem mulțumiți de el.”, aflăm de la primarul comunei Băuțar, Romeo Răduță.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Edilul a mai adăugat că au fost întocmite studiile de fezabilitate și intenționează să depună proiecte, la Compania Națională de Investiții, pentru o sală de sport și un teren de fotbal la Băuțar. În schimb, pentru Bucova, primarul Răduță are în vedere amenajarea unui teren de sport multifuncțional, cu suprafață sintetică de joc, dându-le astfel posibilitatea tinerilor din localitate să poată practica diferite sporturi de echipă.

Pe parte culturală, din bugetul acestui an vor fi alocați bani pentru reînființarea Ansamblului „Ciobănașul”. „Îmi doresc să reînființez acest ansamblu de dansuri, cu tradiție în comuna noastră, care înainte de ’89 pleca mereu în turnee, pe la diferite festivaluri din străinătate.”, a mai spus primarul comunei Băuțar.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/