2020 – un an bun din punct de vedere economic pentru orașul Anina

reducere la plata taxelor, la timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dacă o parte dintre edilii cărășeni caracterizează anul 2020 ca fiind un an dificil din mai toate punctele de vedere, în special economic, nu despre același lucru vorbește primarul orașului Anina, acolo unde, în afară de pandemie, au fost puse în mișcare o serie de proiecte, datorită unui management corect în privința banului public, spune primarul Românu.

„Dincolo de această pandemie, care și-a pus amprenta pe tot globul, anul 2020 a fost un an bun din punct de vedere economic, în sensul că nu am mai avut datorii și am putut să punem în aplicare toate ideile gândite în baza sumelor de bani pe care le-am avut în față, întrucât nu poți preconiza o cheltuială dacă nu ai un venit. De asemenea, lucrurile au început să meargă pe un făgaș normal și din punct de vedere al proiectelor. Vorbim aici despre: str. Horea, despre reabilitarea blocului G – pentru a pune capăt condițiilor deloc decente în care trăiește etnia rromă din Anina, mai exact unde trăiesc 30-35 de familii. A fost un proiect pe POCU, în care Primăria asigura în jur de 200.000 de lei, iar ceilalți 800.000 de lei erau asigurați prin proiect. Totodată, anul acesta, Anina a fost declarată stațiune turistică de interes local. Prin urmare, s-au întâmplat multe lucruri bune pentru noi în acest an.”, a explicat Gheorghe Românu pentru expressdebanat.ro.

Ținând cont de faptul că o bună parte a administrațiilor publice locale cărășene nu vor putea încheia anul în curs cu brio, banii primiți la ultimele rectificări bugetare fiind insuficienți pentru a-i împărți atât pe segmentul celor care fac parte dintr-o categorie specială, cât și pe cel al salariilor angajaților, edilul a mai adăugat că nu va întâmpina astfel de probleme, deși infuzia de care a beneficiat bugetul local nu reprezintă o sumă uriașă de bani:

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Vom încheia anul cu bine, fără datorii. Nu vom avea probleme nici în ceea ce privește cheltuielile curente și nici în cazul persoanelor cu handicap și al asistenților acestora. Suma de care am beneficiat de la nivel național a fost de 350.000 de lei. Ei bine, pentru faptul că noi, reprezentanții Primăriei, am acoperit sumele necesare pentru asistați din bugetul nostru, astfel încât oamenii să nu rămână fără bani de sărbători, acum, toți banii pe care i-am primit recent, mai exact aceşti 350.000 lei, îi vom folosi la capitolele unde mai trebuie intervenit”.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/