2018 a fost un an profitabil pentru Ștrandul Municipal din Caransebeș. Consecinţa? Investiţiile vor continua şi în 2019!

Primarul Caransebeșului își dorește să continue și în acest an investițiile la Ștrandul Municipal, pentru că dacă se investește rezultatele nu întârzie să apară, edificator fiind anul trecut, când ștrandul a ieșit pe profit după ani de zile.

După ce în anul trecut s-a lucrat la compartimentarea bazinului mare și la montarea de pavele pe aleile ștrandului, în acest an se dorește o investiție în bazinul pentru copii.

„Ne dorim achiziționarea unui sistem de filtrare apă performant pentru bazinul mic, pentru că cei mici vor fi principalii beneficiari și trebuie să avem grijă, iar în anii următori același sistem de filtrare al apei va fi introdus și la bazinul mare”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Edilul a mai adăugat că tot pentru copii în acest an sunt cuprinse fonduri de 150.000 de lei pentru dotarea parcurilor și locurilor de joacă cu echipament adecvat pentru cei mici.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/