„2018 a fost mai mult în ceartă și sfadă, decât ca un popor care-și sărbătorește cei 100 de ani!”

Cu speranța în mai bine… Așa au pășit oamenii în anul 2018, inclusiv politicienii. Însă, cum „iarna nu-i ca vara” și cum planul de acasă uită să se mai potrivească cu cel din târg, se pare că anul 2018 nu a fost altceva decât un miraj frumos, la fel ca și ielele lui Camil Petrescu. O confirmă inclusiv Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă.

Ruta lui 2018 a ajuns la final. Suntem, din nou, începând cu 2019, la kilometrul zero al planificărilor și al speranțelor vis a vis de proiectele mari, proiecte ce au ca scop nu doar o viață decentă, ci o viață tot mai prosperă. Cu toate că, la sfârșit de an, fiecare a avut în gând ca „cele rele să se spele”, i-am cerut edilului-șef Torma să ne expună radiografia lui 2018, mai exact, cum a fost anul abia încheiat, privit din punct de vedere politic, în Moldova Nouă. Iată ce declară primarul orașului dunărean pentru expressdebanat.ro: „Anul 2018 a fost un an complicat! Un an care, din cauza bugetului mult diminuat și a unei opoziții de dragul opoziției, foarte multe din dorințele mele nu au putut ajunge la finalul pe care mi l-am dorit eu și, cu siguranță, la finalul pe care mulți dintre cetățenii orașului Moldova Nouă și l-ar fi dorit”.

Din spusele șefului administrației de la malul Dunării, principala cauză a derapajului de la scopurile propuse ar fi fost lipsa spiritului de echipă al politicienilor: „Din păcate, mediul politic din Moldova Nouă nu a putut să dea dovadă de maturitate. Au fost foarte multe sincope, foarte multe certuri!”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Dezamăgirea lui Torma nu se oprește doar la nivelul politicii locale, acesta scoțând în evidență inclusiv stângăciile politicii naționale: „Lipsa de maturitate s-a manifestat nu doar la Moldova Nouă, ci și la nivel național, inclusiv la 100 de ani de Românie. Am fost mai mult în ceartă și sfadă decât într-un gând și într-o trăire unitară, ca un popor care-și sărbătorește cei 100 de ani”.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/