20 de focare de coronavirus active în Caraș-Severin! Aproape 700 de cazuri noi de la începutul lunii

De la începutul lunii martie, atunci când a fost sesizată o nouă creștere a numărului de cazuri la nivel național, aproape 700 de cărășeni au fost depistați pozitiv. Circa 30 și-au pierdut viața. Numărul celor internați a crescut și el în ultimele 3 săptămâni.

683 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în Caraș-Severin din 1 martie. Potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin, doar 157 s-au vindecat în această perioadă, iar 29 și-au pierdut viața.

Prin comparație, dacă la data de 1 martie 99 de persoane erau internate în spital, astăzi numărul lor ajunge la 132. În ceea ce privește totalul pozitivilor, în urmă cu 3 săptămâni 327 de oameni erau confirmați cu COVID-19, în timp de astăzi 484 de cărășeni sunt declarați pozitivi.

Conform DSP, în intervalul menționat s-au efectuat 978 de teste PCR la nivelul întregului județ.

În privința focarelor de COVID-19, în prezent în Caraș-Severin sunt active 20, cu un total de 76 de cazuri. De ieri, pe lista focarelor a intrat și Liceul „Mathias Hammer” din Anina. Tot de ieri, județul Caraș-Severin a intrat din nou în scenariul galben, cu o incidență de 1,53 cazuri la mia de locuitori.

CITEȘTE ȘI: Județul Caraș-Severin intră din nou în scenariul galben. S-a depășit incidența de 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/