190 de milioane de lei + TVA, nota de plată pentru 10 km de drum!

Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră a desemnat firma care va construi drumul de legătură Timișoara – Autostrada A1!

Lucrarea constând în proiectarea și execuția Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69, cu o lungime de 10 kilometri, va costa compania de drumuri 190 de milioane de lei, fără TVA. Șoseaua trebuie să fie gata peste doi ani.

„Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 km și începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe direcția Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h”, au anunțat joi, reprezentanții CNAIR.

celtic transilvania 1000x100px

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat miercuri că au fost începute procedurile privind realizarea exproprierilor pe culoarul viitorului drum care va lega orașul Timișoara de autostrada A1. Exproprierile se realizează pe o distanță de peste 10 kilometri.