„19 greșeli împotriva noastră! Nu merităm să fim bătaia de joc a nimănui!”

Echipa de handbal a Reșiței a pierdut pe mâna arbitrilor meciul de campionat de la Suceava. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns, după ce a fost vizionată înregistrarea meciului. HC Adrian Petrea Reșița a pierdut cu 25-28, după ce a condus la pauză cu 15-10. Însă repriza secundă a fost una de coșmar pentru handbaliștii reșițeni.

Chiar în acea seară, finanțatorul Cristian Pătru a fost destul de acid la adresa arbitrilor acelui meci, iar la câteva zile distanță coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu a dat cărțile pe față.

„Mi-am propus să nu vorbesc deloc despre arbitraj, dar am vizionat înregistrarea meciului de la Suceava și am constatat că au fost 19 greșeli de arbitraj împotriva noastră în repriza a doua. În momentul în care noi vom juca bine, vom pierde la două-trei goluri, iar în momentul în care vom juca prost, va fi diferență de 10-15 goluri, din păcate. La conferința de presă de la Suceava nu am vrut să spun nimic despre arbitraj, pentru că nu e treaba mea să analizez arbitrajul și nu mi-am dorit niciodată să vorbesc. Dar când sunt 19 greșeli împotriva unei echipe, n-ai cum să joci handbal. După meci am fost foarte nervos la Suceava și i-am spus observatorului că ar fi mai bine să ne retragem. De ce să ne chinuim în campionat? Pentru că noi ne chinuim, în felul nostru, nu ne plângem, asta ne-am ales, fiecare dintre colegii mei, să ducem echipa până în vară. Dar nu merităm să fim bătaia de joc a nimănui!”, a spus Mihai Rohozneanu.