19.000 de lei din bugetul Primăriei Băile Herculane au intrat în buzunarul… lui Moș Crăciun!

Primăria Băile Herculane a cheltuit 19.000 de lei din bugetul local pentru a achiziționa cadouri de sărbători atât copiilor cu diverse dizabilități din oraș, preșcolarilor și elevilor, cât și celor ai căror părinți lucrează în Primărie. 

În ședința extraordinară de la mijlocul lunii decembrie, consilierii locali din Băile Herculane au votat, la propunerea primarului Cristian Miclău, alocarea sumei de 19.000 de lei, bani din venituri proprii, pentru achiziția de cadouri. S-a stabilit un cuantum de 50 de lei pentru fiecare copil, astfel că, la un calcul simplu, 380 de daruri au fost împărțite în preajma Crăciunului.

Potrivit proiectului de hotărâre, cadourile au fost oferite copiilor cu handicap grav și accentuat, precum și tinerilor cu handicap grav proveniți din familii defavorizate pe baza anchetelor sociale întocmite de Direcția de Asistență Socială, copiilor de la Grădinița „Floare de Colț” și celor de la Școala Generală Băile Herculane, clasele I-IV. Daruri din bugetul local au primit și copiii cu vârsta de până la 16 ani ai angajaților din primărie.

leader board 728 x 90 px