18, pe hârtie! Pe teren, cine ştie?!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin a pus totul la punct împreună cu reprezentanţii echipelor înscrise în Liga a IV-a Caraş-Severin pentru startul ediţiei 2014-2015.

Specialistul forului judeţean în relaţii cu Federaţia Română de Fotbal şi mass-media, Florin Ştiube, a anunţat că nu mai puţin de optsprezece echipe s-au înscris pentru noua ediţie a campionatului judeţean. CSM Şcolar Reşiţa, AS Minerul Anina, AS Recolta Berzovia, AS Oraviţa, AS Berzasca, AS Metalul Bocşa, AS Semenicul Văliug, AS Ad Mediam Mehadia, AS Agmonia Zăvoi, ACS Nera Bozovici,  CS Moldova Nouă, AS Voinţa Răcăşdia, AS Hercules Herculane, CS Muncitorul Reşiţa, AS Voinţa Lupac, ACS Metalul Oţelu Roşu, AS Rapid Buchin şi FCS Bistra Glimboca ar urma să facă spectacol în fiecare sfârşit de săptămână pe stadioanele din Caraş-Severin.

Campionatul judeţean de fotbal îşi va consuma prima etapă din noua ediţie pe data de 30 august, când sunt programate jocurile: CSM Şcolar Reşiţa – AS Hercules Băile Herculane, AS Minerul Anina – FCS Bistra Glimboca; AS Recolta Berzovia – AS Voinţa Lupac; AS Oravița – AS Metalul Bocșa; AS Berzasca – CS Muncitorul Reşiţa; AS Voinţa Răcăşdia – ACS Metalul Oţelu Roşu; AS Semenicul Văliug – AD Mediam Mehadia; AS Agmonia Zavoi – CS Moldova Nouă; AS Nera Bozovici – AS Rapid Buchin.

„Metalul Oţelu Roşu şi Nera Bozovici au anunţat public că, începând din acest campionat, s-au reorganizat, echipa de la Valea Bistrei prin schimbare de denumire, iar echipa de pe Valea Almăjului a devenit club sportiv cu personalitate juridică. Astfel, CS Metalul Oţelu Roşu va evolua în Liga a IV-a, sub noua denumire de ACS Metalul Oţelu Roşu, iar AS Nera Bozovici se anunţă de pe acum o echipă cu pretenţii prin transformarea în ACS Nera Bozovici”, ne-a mai precizat acelaşi Ştiube.

Dacă pe hârtie sunt 18 echipe în campionatul Ligii a IV-a, pe teren lucrurile vor sta cel mai probabil altfel. La Oţelu Roşu, spre exemplu, la ora actuală activitatea fotbalistică este pusă sub un mare semn de întrebare, Muncitorul, care a renunţat la Liga a III-a, s-a înscris în prima ligă de futsal şi mai sunt şi alte cluburi la care incertitudinea e cuvântul de ordine. Rămâne de văzut pe câte stadioane ale judeţului se va fluiera în ultimul weekend din august!

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    O intrebare sacaitoare dar de fond, ce STATUT AL AJF CARAS-SEVERIN va sta la baza desfasurarii activitatilor? Sa nu ma puneti sa citez articole din statutul “Cocos“ care opereaza si astazi ca vi se zburleste parul in cap!

  2. john says:

    cum??? Metalu otelu-rosu e tot in liga 4?? Mai Stiubee..Popesculeee,shpagarii fometisti de la ajf,acum nu-i mai ajutati?