Străzi blocate pentru Cros

Crosul Spiritul Olimpic a ajuns anul acesta la ediția cu numărul opt. De la un an la altul, numărul localităților care s-au aliat cu Direcția pentru Sport și Tineret a crescut, ca de altfel și numărul participanților, care acum este de ordinul sutelor.

Județul Caraș-Severin participă la acțiune cu 14 localități. Crosul Spiritul Olimpic va mai avea loc şi în localităţi din Timiş: Lugoj, Gottlob, Belinţ şi Beregsăul Mare.

„Este o competiție organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în colaborare cu primăriile mai multor localități din județ și studioul regional de radio. Startul se va da simultan prin intermediul undelor. Invităm pe această cale cât mai mulți iubitori ai sportului să facă mișcare”, a declarat Liliana Dacica, directorul DJST Caraș-Severin, pentru „Express de Banat”.

Sute de participanți din Caraș-Severin și Timiș vor începe să alerge la ora 13.20 și vor încerca în acest fel să demonstreze că sportul este un real mesager al solidarității și prieteniei.

Care sunt localităţile participante

Reşiţa: sens giratoriu Intim pe Bulevardul Muncii cu sosire la stadionul de atletism.

Caransebeş: str. Ardealului cu sosire în Piaţa Miron Cristea

Oraviţa: Liceul General Drăgălina

Bocşa: strada Horea sosire intersecţie strada Dognecei

Moldova Nouă: staţia Peco de la liceu

Anina: Casa de Cultură

Oţelu Roşu: de la staţia Peco

Băile Herculane: sediul Parcului Naţional Cerna-Domogled

Fârliug: strada principală

Berzasca: şcoala gimnazială din Liubcova

Vrani: centrul civic

Văliug: de la primărie

Glimboca: startul de la carieră

Teregova: de la primărie, potrivit www.radio-resita.com

Crosul Spiritul Olimpic este organizat de Academia Olimpicã Românã – filiala Caraş-Severin, Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret din cele două judeţe, Inspectoratul Școlar județean Caraş-Severin, cu sprijinul Primăriilor şi Consiliilor locale, al Consiliilor judeţene din Caraş-Severin şi Timiş.

 

Comments

  1. dan says:

    daca dadeatzi ieri stirea…erau poate mai multzi participantzi….dar ca la noi la nimeni…stiri cu doua ore inainte de limita…FELICITARI…si…RUSINE…!!!

  2. meixensberger marius says:

    dane stirea e data de cateva zile

  3. meixensberger marius says:

    numai ca sa reamintit