17 terase din centrul Timișoarei, ridicate pe motiv că erau ilegale

terase2
Un număr de 17 terase aflate în centrul Timișoarei au fost ridicate de pe domeniul public la solicitarea primăriei, pe motiv că funcționau fără a avea documentele legale necesare. 
Primăria Timișoara le-a venit de hac teraselor din zona centrală a orașului care funcționau fără a deține documentele necesare. Astfel, reprezentanții instituției informează că 17 astfel de locații au fost ridicate de pe domeniul public, pentru că operatorii nu plăteau taxe la bugetul local deoarece nu aveau actele legale pentru funcționare.

terase1

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px
Proprietarii acestor terase au fost somați de mai multe ori să le ridice. Astfel, joi, în urma unor verificări făcute în cele 17 locații din zona centrală, reprezentanții primăriei au constatat că majoritatea au fost luate de pe domeniul public de către proprietari.
Pentru două terase s-a procedat la ridicarea lor de pe domeniul public de către primărie, costurile de transport și depozitare urmând să fie suportate de firmele care le dețin. Prin societățile din subordine, după operațiunile de ridicare a acestor chioșcuri, se salubrizează și repară, dacă este nevoie, zonele pe care acestea au fost amplasate. Firmele care operează aceste terase au fost somate încă de anul trecut să le ridice de pe domeniul public, deoarece nu se află în legalitate. Operațiunile de ridicare de pe domeniul public a construcțiilor ilegale vor continua pe tot parcursul acestui an”, a informat Primăria Timișoara.
stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/