17 proiecte necitite, votate pe repede-înainte

Ședința de îndată a Consiliului Local Reșița, desfășurată la mijlocul săptămânii, a avut pe ordinea de zi nu mai puțin de 17 puncte, aproape la fel de multe ca o ședință ordinară, fapt ce o situează printre cele mai „stufoase” ședințe de acest gen din actualul mandat.

În același timp, consilierii social-democrați s-au arătat nemulțumiți că, la fel ca altădată, convocarea ei a fost făcută în pripă, „pe repede-înainte”, cum se exprima liderul de grup, Mirel Sabo.

„Nemulțumirea noastră este justificată. Nu se poate să primești atâtea materiale cu doar 10 minute înainte de începerea ședinței. Practic, nu ai timp să le analizezi și să le discuți cu colegii. Eu înțeleg că unele proiecte sau poate toate necesitau o abordare urgentă în Consiliul Local, dar pentru a elimina orice fel de suspiciune, trebuie găsită o soluție, să primim materialele cu cel puțin o zi înainte”, ne-a mărturisit Mirel Sabo.

celtic transilvania 1000x100px

Cu toate acestea, multitudinea de proiecte superurgente au trecut fără deja cunoscutele discuții în contradictoriu, semn al blazării la final de mandat.