16 familii din Reșița primesc o locuință nouă. Lista cu norocoși a fost făcută publică astăzi

Conducerea Primăriei Reșița a convocat astăzi cele 16 familii care vor primi o locuință nouă, pe Calea Caransebeșului. Deocamdată, oamenii au fost doar înștiințați că vor primi o casă, cheia locuinței ajunge la ei în perioada imediat următoare.

Un număr de 16 apartamente, 11 cu două camere și cinci cu o cameră, au fost repartizate astăzi de către Primăria Reșița persoanelor care și-au depus dosarele la Blocul 800.

De pe lista cu cele 213 familii, doar 16 au beneficiat de o locuință în blocul 3 A de pe Calea Caransebeșului. Lista a fost întocmită în funcție de priorități și punctajul familiilor. În momentul repartizării s-a ținut cont de condițiile membrilor familiilor, astfel că, în cazul bătrânilor sau persoanelor  cu handicap s-au oferit apartamentele de la parter sau etajul unu.

Primăria Reșița a intervenit cu câte 100.000 euro pentru fiecare dintre cele 4 blocuri. Acest bloc dat în folosință astăzi dispune de toate dotările necesare, apă, gaz, curent. Lucrările au decurs anevois și greu, dar cred totuși că am reușit să facem câte ceva, nu însă pe măsura solicitărilor”, a declarat primarul Mihai Stepanescu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Membrii celor 16 familii au fost mai mult decât fericiți să afle că vor primi o locuință nouă. „Am depus dosarul acum ani de zile și nu credeam că o să mai primesc ceva. Dar astăzi am primit unul dintre apartamentele cu două camere. Sunt atât de fericită, că îmi vine să plâng”, spune Ana Neagu (foto), una dintre norocoase.

O altă reșițeancă, Lorința Elisabeta a depus dosarul acum șapte ani: „Eu am sperat întotdeauna și am așteptat. A trecut cam mult timp, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/