„15 mizerii de consilieri liberali m-au violat în public! Este stat în stat, s-a făcut legea PNL!”

img 20220224 wa0018
untitled design set 970x90 px

Dat afară din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Reșița de către marionetele liberale ale președintelui Romeo Dunca din Consiliul Județean Caraș-Severin, doctorul Caius Diaconescu anunță și plecarea managerului Alina Stancovici, în locul lor PNL numind oameni care n-au nicio competență în sistemul sanitar!

Consilier județean Pro România, doctorul Diaconescu a fost eliminat din Consiliul de Administrasție al spitalului după ce Romeo Dunca i-a inventat un posibil conflict de interese și după ce consilierii județeni PNL i-au executat ordinele președintelui. Miza e schimbarea managerului Alina Stancovici, care nu se putea produce până acum deoarece Romeo Dunca nu avea destule voturi în Consiliul de Administrație. L-a trimis în locul lui Diaconescu pe Viorel Bașag și acum le are!

publicitate ziar expresb 1000x100

Cum imixtiunea politicului și a unui om a cărui CV îi demonstrează limitele, și aici e vorba de Romeo Dunca, acționează ca un adevărat cancer pe sistemul sanitar cărășean, nu se întrevede nimic sănătos în continuare. Ba dimpotrivă. Tocmai din acest motiv și Caius Diaconescu a renunțat la diplomație la plecarea din CA. „M-au violat în public la Consiliul Județean! Singurul om integru de acolo de la masă se numește Șerban Vuia (n.r. – consilier județean PNL, doctor la rândul său, care nu a votat pentru revocarea lui Caius Diaconescu). Nota 10 pentru el. Restul?! N-am cuvinte! Le mulțumesc că m-au dat afară, că nu se respectă algoritmul politic! Vor fi trei membri PNL acum și managerul spitalului e în joc de glezne. S-a văzut respectul pentru cetățeanul județului prin votul consilierilor PNL. Ceea ce se întâmplă în acest județ e o rușine! în Consiliul Județean este circ! Sunt bucuros că am scăpat de presiunea asta, sunt trist că am fost dat afară pe ușa din dos de 15 consilieri PNL, de 15 mizerii, pentru că demiterea mea a fost ilegală! Nu sunt în niciun conflict de interese și a fost dovedit acest lucru de doamna judecător Stuparu. Este stat în stat, lege în lege, s-a făcut legea PNL!”, și-a arătat indignarea diabetologul, care a conchis ironic: „Domnul «doctor» Viorel Bașag este, probabil,  specialist în gaze de șist!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/