12 ore pentru trei puncte! Banatul Caransebeș vrea victoria la Bacău!

Banatul Caransebeș au plecat la Bacău cu prima șansă la victorie. Voleibaliștii conduși de antrenorul Răzvan Parpală, deși au o etapă lungă, de 12 ore de mers cu autocarul, speră ca oboseala să se instaleze doar după victorie.

Meciul trebuie abordat la fel ca și celelalte cu seriozitate și multă concentrare, pentru că Bacăul nu este o echipă ușor de învins. Are avantajul propriului teren și poate produce surprize, dar noi trebuie să intrăm în joc pregătiți și motivați pentru câștigarea fiecărui punct, până la ultimul spune tehnicianul galben albaștrilor.

„Ne așteaptă o deplasare grea, obositoare și foarte lungă, dar mergem cu gândul la victorie și vom lupta pentru punctele puse în joc. Nu trebuie să subevaluam echipa Bacăului, dar dacă băieții vor respecta tactica de joc, vor forța serviciul și vom încurca apărarea Bacăului, șansele sunt de partea noastră”, ne-a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

„Pentru noi este un meci deosebit de important de la care putem să luăm cu noi toate cele trei puncte. Dacă vom fi capabili să servim bine pentru a le încurca primirea și vom avea mai puține greșeli individuale, cred că vom câștiga meciul”, spune coordonatorul finlandez Mauri Kurppa.

Partida Știința Bacău – Banatul Caransebeș, din etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei, este programată sâmbătă, de la ora 17.