11 comune din Caraș-Severin, fără niciun caz de coronavirus

Lucrurile par să se îndrepte spre bine în Caraș-Severin în privința infectărilor cu SARS-CoV-2. Incidența cazurilor este astăzi de 2,2 cazuri la 1.000 de locuitori, iar 11 comune din județ nu au niciun caz pozitiv în prezent.

A scăzut numărul de cazuri în Caraș-Severin. La ora actuală, potrivit celei mai recente raportări din partea Direcției de Sănătate Publică, 879 de persoane sunt infectate, 171 dintre ele fiind internate la spital, 15 pe ATI. Incidența cazurilor este de 2,2 în Caraș-Severin.

Cea mai ridicată incidență este în comuna Ezeriș – 6,02, urmată în ordine de Păltiniș, Goruia, Oravița, Obreja, Zorlențu Mare, Reșița, Armeniș, Văliug, Berzovia și Caransebeș, fiecare dintre ele cu incidențe peste 3,00.

La polul opus, cu zero cazuri, se află comunele Bănia, Berliște, Brebu Nou, Ciuchici, Ciudanovița, Eftimie Murgu, Marga, Mehadica, Ocna de Fier, Șopotu Nou și Topleț.

În prezent sunt active 25 de focare în județ cu 103 persoane bolnave.

Din păcate, cea mai recentă raportare a cuprins și 6 decese, inclusiv pe cel al unei tinere de doar 26 de ani din Reșița.