1.000 de lei recompensă pentru identificarea unui „pictor” din Reșița

Banii sunt puși la bătaie tocmai de primarul Nelu Popa. Anunțul este public, iar oricine oferă informații pentru identificarea „talentatului pictor” poate primi cei 1.000 de lei. Nu știm exact câți bani vor fi dați autorului…

Câteva tușe de nesimțire, semnalizate sâmbătă în mediul online, l-au făcut pe primarul Nelu Popa să se implice direct în aflarea făptașului. Un utilizator Facebook a postat pe rețeaua de socializare fotografii în care se poate vedea „opera artistului”. Din păcate, suportul nu este o foaie de hârtie, ci statuia de pe Bulevardul Muncii, intitulată „Rugăciune” și o bancă din aceeași zonă.

Din câte se poate deduce, „artistul” a scris stilizat numele orașului, așa că primarul Reșiței nu a putut rămâne indiferent: oferă 1.000 de lei recompensă pentru a-l identifica. „Ofer recompensă 1.000 de lei persoanei care ne dă indicii certe pentru identificarea acestui «pictor». Și nu, sprijinul în depistarea acestor persoane asociale nu este delațiune, ci reprezintă spirit civic!”, a subliniat Nelu Popa.

banner 1000 x 100 hd