Drumurile de coșmar intră în reabilitare! Primele tronsoane sunt deja în lucru!

Patru dintre drumurile de coșmar din Caraș-Severin vor fi în sfârșit reabilitate! Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a trecut la treabă, astfel că lucrătorii au ieșit cu utilajele din dotare pentru a repara tronsoanele pe care șoferii își rup mașinile.

În urmă cu două luni, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, declara că reabilitarea drumurilor este una dintre prioritățile instituției, însă la începutul acestei luni a arătat că nu dispune decât de 800.000 de lei pentru repararea tronsoanelor distruse. Primele lucrări au fost însă începute.

„Direcția de Administrarea a Domeniului Public și Privat a Județului Caraș-Severin a demarat lucrări de reparații pe mai multe tronsoane de drumuri județene. Este vorba de lucrări începute astăzi, 24 octombrie, pe DJ 585 Bocșa – Biniș și DJ 581 intersecție Secășeni – Grădinari iar de mâine, 25 octombrie, se va interveni pe tronsonul Greoni – Vrani (DJ 573A). În paralel, se continuă lucrările de reparații pe DJ 608B Constantin Daicoviciu – Copăcele începute joi, 20 octombrie 2016”, informează Consiliul Județean.

lucrari Drum Judetean 608B

Silviu Hurduzeu recunoaște că starea drumurilor din Caraș-Severin este una deplorabilă. „Concluziile le știm cu toții. În acest moment, din cei peste 800, aproape 900 de km de drumuri județene, mai mult de 70%, aproape 80% sunt în stare proastă și foarte proastă. Evident că acum nu sunt mulțumit dacă la nivelul județului Caraș-Severin sunt 700 de km de drum în stare proastă și foarte proastă. Nu am cum să fiu mulțumit. La fel de adevărat este că nu e vina unei singure persoane pentru acest lucru. E o problemă care a degenerat în timp, am ajuns aici după mai mulți ani, nu aș vrea acum să identific vinovați, pentru că îi știți poate mai bine decât mine”, declara președintele Consiliului Județean Caraș-Severin în luna august.