Zonă de agrement, cu bazine de înot și teren de sport, la Constantin Daicoviciu

teren sintetic cavaran

Primarul din Constantin Daicoviciu nu renunță la ideea de a construi lângă terenul de minifotbal, inaugurat în acest an, și două bazine de înot, pe care tinerii să le folosească în orice anotimp.

„Avem complexul de agrement de la Căvăran, un proiect gândit de noi cu finanțare din bugetul local. Acel proiect include două bazine de înot, vestiare și teren sintetic. În primă fază, am finalizat terenul sintetic și urmează construcția celor două bazine de înot și a vestiarelor. Atâta doar că ne-am blocat, cumva, cu acest proiect, urmând să reluăm procedura de licitație pentru partea de bazine. Este o mare dorință de-a mea, să finalizez acest proiect, pentru că avem apă termală, la 22 de grade, am făcut un foraj la 380 de metri adâncime, iar bazinele vor avea în permanență apă caldă.”, ne-a declarat Daniel Boambeș.

Boambeș speră să poată accesa fonduri externe pentru continuarea proiectului, având în vedere că odată cu majorarea prețurilor la materialele de construcții, a crescut și valoarea investiției.

„Inițial s-a pornit de la 100.000 de euro doar pentru bazine, dar prețul a mai urcat, odată cu majorarea tarifelor la materialele de construcții. Tocmai de aceea am luat legătura cu un consultant, să găsesc surse de finanțare pentru acoperirea acestor investiții în aer liber. Doresc în felul asta un proiect de acoperire a bazinului de înot, a terenului de minifotbal, tocmai pentru a veni în sprijinul copiilor și tinerilor, ca să se poată folosi de această investiție pe toată durata anului. E destul de greu, dar nu imposibil!”, a concluzionat primarul din Constantin Daicoviciu.

Explicație foto: Terenul sintetic a fost ianugurat în acest an, iar lângă el ar urma să se construiască cele două bazine.