Ziua Serviciilor Publice, sărbătorită sâmbătă la Timișoara. Vor cânta și cei de la Vanotek

Piața Unirii se va anima timp de mai multe ore sâmbătă, cu ocazia Zilei Serviciilor Publice. Evenimentul ajunge anul acesta la a VI-a ediție și va aduce în prim-plan instituțiile din Timișoara, dar și multe momente artistice și muzicale pe gustul publicului larg.

Ziua Serviciilor Publice a fost gândită de cei de la Națiunile Unite ca o desfășurare amplă de forțe, care să implice toate instituțiile cu însemnătate publică. Practic, peste 20 de instituții din Timișoara așteaptă timișorenii cu standuri, utilaje, demonstrații și prezentări. De asemenea, se vor distribui materiale promoționale. Programul artistic, între orele 10.00 și 16.00, va fi asigurat de Vanotek şi Lori, Teatrul Merlin, Compania Phantasia şi Eva Labadi, Fanfara Big Band, formaţia Val Band, Palatul Copiilor, Mini-Mini Reflex şi alte surprize, după cum transmit cei de la Biroul Organizare Evenimente din Primăria Timișoara.

Vor participa instituțiile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultură a Municipiului, Aquatim, Colterm S.A. Timişoara, S.C. Horticultura S.A., S.C. Pieţe S.A., Societatea de Transport Public Timişoara, Societatea Drumuri Municipale, Direcţia Poliţia Locală Timişoara, Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Timiş, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Administraţia Bazinală de Apă Banat, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” Timiş, Salvo Timişoara, Centrul Regional de Competenţe şi Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive, Biroul de Promovare Culturală şi Turistică, Centrul Militar Zonal Timiş şi Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, Palatul Copiilor Timişoara, Teatrul pentru copii şi tineret „Merlin”.

Iată programul:

10.00 – Teatrul de Copii şi Tineret Merlin – „Croitoraşul cel Viteaz”
10.45 – Mini-Mini Reflex
11.00 – Fanfara Big Band
11.20 – Deschiderea oficială
11.30 – Compania Phantasia/Eva Labadi – „OsKar la Serviciile Publice”
12.10 – Palatul Copiilor
12.20 – Val Band
13.00 – Vanotek feat Lori
13.45 – Dj Kuky