Ziua Porților Deschise la uzina de apă din Timișoara

uzina de apa1
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

De Ziua Energeticianului, Colterm a luat decizia de a organiza Ziua Porților Deschise la uzina de apă din Timișoara, un autentic muzeu al tehnicii. Acțiunea va avea loc joi, 20 iulie.

Colterm informează că joi, 20 iulie, cu ocazia celebrării anuale a Zilei Energeticianului, va organiza evenimentul Ziua Porților Deschise la centrala hidroelectrică, recunoscută și ca uzina de apă de către timișoreni.

Centrala hidroelectrică este unul dintre cele mai vechi și importante vestigii industriale din Timișoara, un autentic muzeu al tehnicii. Aceasta este amplasată pe str. Frederic Chopin, nr. 1, în Cartierul Fabric, în apropiere de noul parc al uzinei.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Am pregătit un program relaxant pentru toți vizitatorii care vor onora evenimentul nostru. Acesta nu se limitează doar la vizitarea mașinilor și utilajelor care datează din perioada imperială și care au fost remarcabil conservate de-a lungul timpului, sau la explorarea fascinantei săli de lemn, ci include și o componentă de socializare. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o ceașcă de cafea, un suc, o înghețată sau chiar un snack. Nici cei mici nu au fost uitați. Pe măsură ce părinții vor avea ocazia să admire și să fotografieze priveliștea panoramică excepțională a zonei și întregul baraj văzut de sus, copiii se pot bucura de o zonă special amenajată pentru ei, cu un topogan gonflabil unde se pot juca și se pot distra”, a informat Colterm.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 14.00, iar programul se va încheia la ora 22.00.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/