Ziua Dunării, serbată și la Direcția pentru Cultură Caraș-Severin [FOTO]

Deși cu întârziere, Direcția pentru Cultură a județului Caraș-Severin a vernisat luni o expoziție de fotografii din Clisura Dunării pentru a aniversa, în acest fel, „Ziua Dunării”.

Partener al acestei manifestări a fost Fundația Activity din Reșița, care a avut propriile fotografii expuse, fotografii realizate în cadrul proiectului „Provocare și oportunitatea dezvoltării turismului în teritoriul nostru comun”, finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, parteneri în proiect fiind Primăria Veliko Gradiște din Republica Serbia și Primăria Moldova Nouă.

De asemenea, a fost realizată și proiecția filmului „Călătorește, Crede, Fii Sănătos!”, un film despre turismul religios realizat tot de Fundația Activity în cadrul aceluiași proiect.

Alături de Fundația Activity au fost expuse și alte fotografii de colecție cu singurul fluviu care străbate România, expoziția rămânând deschisă și în următoarele zile la galeria Direcției Județeană pentru Cultură Caraș-Severin.