Zile tot mai friguroase! Colterm reia furnizarea căldurii în locuințele timișorenilor

colterm a sistat incalzirea la timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Având în vedere faptul că vom avea parte de zile tot mai friguroase, Colterm anunță că va relua furnizarea căldurii în locuințele timișorenilor începând de miercuri, 19 octombrie.

Anunț important pentru timișorenii racordați la sistemul de termoficare al orașului. Colterm informează că de miercuri, 19 octombrie, va fi reluată furnizarea încălzirii. Asta pentru că vom avea parte de zile tot mai friguroase.

Având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, respectiv scăderea, de la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturilor diurne și nocturne, dorim să aducem la cunoștința abonații noștri că, începând cu seara zilei de miercuri, 19.10.2022, vom relua furnizarea încălzirii în Timișoara, cu precizarea că se va furniza căldură la parametrii corelați cu temperaturile exterioare”, a transmis Colterm.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea, compania de termoficare îi informează pe abonați că, în cazul în care, până în prezent, nu au beneficiat de serviciile de încălzire din diverse motive, respectiv au avut instalațiile de la vanele de branșament/contoare închise, și au nevoie de ajutor pentru alimentarea cu agent termic pentru încălzire în condiții optime, pot apela dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256 494 133, 0756 061 468 sau ne pot contacta pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/