Zile libere pe malul lacului dintr-un „Colț de Rai”

Pensiunile sezoniere își redeschid larg porțile pentru sutele de turiști, ce vor profita la maximum de zilele de sărbătoare. Complexul „Colț de Rai” spune prezent și de această dată.

Localitatea Dognecea se mândrește cu micul „Colț de Rai”, un complex situat pe malul Lacului Mare, într-o zonă cu o istorie bogată, caracterizată în special de exploatarea primei mine de cupru Simon&Juda și a topitoriei de metale neferoase care a funcționat până la sfârșitul secolului al XIX -lea. Sute de turiști vizitează anual pensiunea înconjurată de Lacul cu Nuferi, pădurile suple de brazi, frumusețea locurilor fiind renumită încă de pe vremea împărătesei Maria Tereza, nu doar prin puritatea apei din zonă, ci și datorită oxigenului încărcat cu ioni negativi, aerul concentrat din Munții Dognecei fiind comparabil cu cel al unei stațiuni balneo-climaterice.

publicitate online in ziar Express de Banat

Pensiunea de trei margarete pune la dispoziție în regim hotelier, la standarde europene, restaurant cu specific românesc, precum și posibilitatea desfășurării activităților de agrement acvatic: hidrobiciclete, caiace și bărcuțe. De asemenea, turiștii se pot relaxa în camerele cu jacuzzi și să se plimbe cu ATV-urile.

„Ne dorim ca și de această dată mini-vacanța de 1 Mai, care din fericire s-a legat de sărbătoarea Peștelui, deci automat vorbim de mult mai multe zile destinate relaxării, să ne aducă un număr cât mai mare de turiști care să vină, să ne cunoască, să se bucure de aerul curat, de serviciile de top ale pensiunii, de frumusețea lacului și de petrecerea pe care o vom organiza, în cinstea lor, într-un cuvânt să se îndrăgostească de acest «Colț de Rai»”, a declarat Remus Rof, administratorul pensiunii, omul care a simțit aerul proaspăt al dezvoltării și al reinventării.

Muntele poate fi și el alegerea perfectă pentru odihnă și încărcare de baterii. Pensiunea „Colț de Rai” este deschisă și pe Muntele Semenic, fiind amplasată într-o zonă de excepție, un loc în care rusticul și medievalul se îmbină perfect cu peisajul impresionant al muntelui. Cu o capacitate de cazare de 20 de camere, cu băi proprii, și această locație pune la dispoziția turiștilor activități variate de petrecere a timpului liber, precum traseele montane sau plimbări cu ATV-ul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/