Zero alcool în sânge! Tânărul de 17 ani NU a băut înainte de a se urca pe motor! Ce spun acum polițiștii?

Unul dintre cele mai controversate accidente petrecute la Reșița ia o altă turnură, după ce polițiștii au oferit astăzi o informație care contrazice primele date: alcoolul confirmat de etilotest nu a fost găsit și în sângele tânărului de 17 ani, care a murit în urmă cu o săptămână într-un teribil accident de motor!

Accidentul petrecut în urmă cu o săptămână, pe Bulevardul Muncii din Reșița, în care un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața, a instigat un oraș întreg. Unii vorbeau de viteză excesivă, iar cei mai mulți contraziceau informațiile transmise de Poliție, potrivit cărora minorul consumase alcool înainte de a se urca pe motociclul său. Cursa din 4 iulie i-a fost fatală, după ce a pierdut controlul motorului și s-a izbit de un container metalic.

„Urmare a informației de presă, transmisă de inspectoratul nostru, potrivit căreia în data de 04 iulie, ora 19.25, pe B-dul Muncii din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier, în urma căruia un tânăr de 17 ani, din Reșița, care conducea un motociclu în zona de aprovizionare a unui supermarket, a fost rănit grav și ulterior a decedat, facem următoarele precizări: după producerea accidentului, la verificarea cu aparatul alcooltest, a fost obținut un rezultat pozitiv. În urma analizei toxicologice, Serviciul de Medicină Legală Caraș-Severin ne-a comunicat faptul că alcoolemia a fost zero. Rezultate negative au fost obținute și la celelalte substanțe interzise de lege”, transmit polițiștii cărășeni.

1000x100 casa brutarului

Vă reamintim, în informarea transmisă inițial de Poliție se arăta că tânărul a pierdut controlul motociclului pe fondul consumului de alcool.

CITEȘTE ȘI: Pe două roți, sub influența alcoolului! Tânăr de 17 ani, ucis de propriul teribilism