Zero alcool în sânge! Tânărul de 17 ani NU a băut înainte de a se urca pe motor! Ce spun acum polițiștii?

Unul dintre cele mai controversate accidente petrecute la Reșița ia o altă turnură, după ce polițiștii au oferit astăzi o informație care contrazice primele date: alcoolul confirmat de etilotest nu a fost găsit și în sângele tânărului de 17 ani, care a murit în urmă cu o săptămână într-un teribil accident de motor!

Accidentul petrecut în urmă cu o săptămână, pe Bulevardul Muncii din Reșița, în care un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața, a instigat un oraș întreg. Unii vorbeau de viteză excesivă, iar cei mai mulți contraziceau informațiile transmise de Poliție, potrivit cărora minorul consumase alcool înainte de a se urca pe motociclul său. Cursa din 4 iulie i-a fost fatală, după ce a pierdut controlul motorului și s-a izbit de un container metalic.

„Urmare a informației de presă, transmisă de inspectoratul nostru, potrivit căreia în data de 04 iulie, ora 19.25, pe B-dul Muncii din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier, în urma căruia un tânăr de 17 ani, din Reșița, care conducea un motociclu în zona de aprovizionare a unui supermarket, a fost rănit grav și ulterior a decedat, facem următoarele precizări: după producerea accidentului, la verificarea cu aparatul alcooltest, a fost obținut un rezultat pozitiv. În urma analizei toxicologice, Serviciul de Medicină Legală Caraș-Severin ne-a comunicat faptul că alcoolemia a fost zero. Rezultate negative au fost obținute și la celelalte substanțe interzise de lege”, transmit polițiștii cărășeni.

Vă reamintim, în informarea transmisă inițial de Poliție se arăta că tânărul a pierdut controlul motociclului pe fondul consumului de alcool.

CITEȘTE ȘI: Pe două roți, sub influența alcoolului! Tânăr de 17 ani, ucis de propriul teribilism