Zeci de vehicule de mare tonaj care circulă pe drumurile județene, verificate de polițiști. Amenzile date

whatsapp image 2021 11 04 at 16.32.11
promovare online Timisoara Casa Auto

Polițiștii, împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Timiș au verificat, în luna octombrie, 67 de autovehicule care circulau pe drumurile județene. Autoritățile au dat amenzi în valoare de 18.500 lei pentru încălcarea restricțiilor de circulație și refuzul efectuării cântăririi.

Un număr de șase controale au fost organizate pe drumurile județene, numai în luna octombrie. Autoritățile au verificat respectarea limitărilor maxime admise la 67 de autovehicule. În urma acestor verificări s-au aplicat șase amenzi contravenționale, în valoare de 18.500 lei, pentru încălcarea restricțiilor de circulație și refuzul efectuării cântăririi.

„Din punctul meu de vedere, acest sistem de control nu este unul care să aducă cele mai bune rezultate, acesta este motivul pentru care ne dorim să facem noi investiții pe drumurile județene care ne vor ajuta, pe viitor, să automatizăm depistarea autovehiculelor care nu respectă limitările impuse. Dar până sunt gata investițiile… continuă controalele.”, a spus Cristian Moș, vicepreședintele CJ Timiș.

promovare banner maxagro

Controalele au avut loc în baza protocolului semnat între reprezentanții Consiliului Județean Timiș și cei ai Inspectoratului de Poliție Timiș.

publicitate tmc 640