Zeci de universități din Marea Britanie își prezintă oferta educațională prin intermediul Express de Banat

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est ajunge marți, 9 octombrie, la Cluj-Napoca. Express de Banat, din calitatea de partener media, va oferi informații utile tuturor celor interesați să studieze peste granițe.

Ajuns la cea de-a XXIII-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair, găzduit de Sala Polivalentă din Cluj, reunește peste 60 de universități și instituții educaționale din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, Elveția, SUA sau Germania.

La RIUF vor fi prezente 30 de universități din Marea Britanie și universități aflate în top 100 mondial, precum University of Greenwich, Northumbria University, University of London. Peste o treime din universitățile de stat din Marea Britanie vor fi pregătite să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat).

Peste 6.000 de programe de studiu și peste 30 de domenii de activitate în 9 țări

Vizitatorii vor găsi peste 6.000 de programe de licență și masterat în peste 30 de domenii de activitate, precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină, arhitectură.

Și-a anunțat prezența și University of Birmingham, la care sunt înscriși circa 26.000 de studenți. Cele mai căutate programe de master ale instituției sunt cele de Cooperare, conflict și probleme de securitate, precum și Politica Economică Internațională. La nivel de doctorat, universitatea are cinci programe generale: Artă și Drept, Inginerie și Științe, Științe ale Naturii, Medicină și Medicină Dentară, dar și Științe Sociale.

20 de universități din Olanda vor oferi informații despre programele de licență, masterat și doctorat. Tilburg University, de exemplu, va prezenta informații despre 20 de programe de studiu la nivel licență și peste 35 la nivel master în limba engleză.

Consiliere educațională și de orientare în carieră, gratuită în timpul evenimentului

promovare banner maxagro Muzeul TM

Toți cei care vor fi prezenți marți la RIUF vor avea șansa de a interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi străine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, RIUF oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor pe plan profesional. Mai mult, cei care se înscriu și participă la RIUF, vor primi după eveniment o ofertă educațională personalizată în funcție de țările și domeniile de interes ale acestora.

RIUF YouForum, conferința dedicată 100% elevilor și studenților

RIUF YouForum îi ajută pe cei prezenți la eveniment să descopere ce carieră sau program de studiu li se potrivește, inspirându-se de la oamenii din echipele celor mai cunoscute și apreciate branduri din zona Transilvaniei și interacționând direct cu reprezentanții celor mai căutate universități din România și din străinătate.

Alexandru Raul Gherman (DJ SHIVER), Andrei Mutu (I Love Cluj), Alin Vaida (Jazz in the Park) sunt doar o parte dintre cei peste 45 de invitați din România și din străinătate pe care îi vor cunoaște cei prezenți la RIUF YouForum. Tot pe 9 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, vizitatorii pot participa la:

  • ateliere practice despre cum îți construiești un CV creativ, IT&gaming, business, social media, DJing, public speaking;
  • sesiuni de discuții despre cum îți poți alege facultatea potrivită, avantajele voluntariatului, creative thinking, learning versus doing;
  • prezentări ale programelor de studii și ale universităților internaționale prezente la RIUF-The Romanian International University Fair.

RIUF- The Romanian International University Fair se va organiza în această toamnă și în București (6-7 octombrie), Iași (11 octombrie) sau Constanța (13 octombrie).

Publicația online Express de Banat vine în ajutorul tinerilor prin promovarea evenimentului și în zona de vest a țării, fiind partener media al acestei manifestări de amploare.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/