Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din cartierul Soarelui, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări

promovare online Timisoara Casa Auto

Un incendiu a izbucnit luni seară într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Oglinzilor din Timișoara. Mai multe persoane au fost evacuate, iar pompierii au salvat câteva animale din locuința cuprinsă de flăcări.

Alerta a fost dată luni seară, după ora 21.30. La fața locului, ISU Timiș a trimis două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autoscară mecanică cu 13 pompieri.

„La sosirea forțelor de intervenție și după recunoașterea în teren s-a constatat că 20 persoane s-au evacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de către pompierii sosiți la fața locului. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea incendiului și ventilarea încăperilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime la acest eveniment.”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

Din apartamentul situat la etajul 4 al imobilului au fost salvați un cățel și doi porcușori de guineea.

promovare banner maxagro

UPDATE. Pompierii anunță că incendiul a pornit de la aparatul de aer condiționat din holul apartamentului.

„Cauza probabilă a producerii incendiului este efectul termic al curentului electric. A ars în totalitate aparatul de aer condiţionat situat pe holul apartamentului și au fost afectate parțial, de fum, 2 combine frigorifice.”, au spus reprezentanții ISU Timiș.

publicitate tmc 640