Zeci de contabili, în protest la Timișoara

stiri Timisoara: protest contabili
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Zeci de contabili, economiști sau antreprenori protestează, luni, în fața sediului Finanțelor Publice din Timișoara. Sunt nemulțumiți de abuzurile autorităților.

Oamenii au pancarte și vuvuzele și cer mai multe modificări. Printre ele se numără eliminarea e-TVA, predictibilitate, consultări publice reale, reintroducerrea legii prevenției sau termene de raportare realiste.

„Scopul nostru principal este eliminarea E-TVA și oprirea dictaturii fiscale exercitate prin ordonanțe de urgență emise noaptea. Împreună, putem aduce schimbări pozitive și durabile în sistemul fiscal românesc”, a transmis Patronatul Antreprenorilor Contabili din România – PACR, orgnizatorul protestului.

Stiri din Timisoara: Protestul contabililor de la Finanțe

Stiri din Timisoara: Protestul contabililor de la Finanțe

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Grupul „Fără haos în legislația fiscală!” reunește contabili, economiști, antreprenori și cetățeni, iar protestul are loc în mai multe orașe din țară, printre care și Oradea sau București. În Timișoara, mitingul este programat să dureze până la ora 13:00.

Sursa foto: facebook.com/ Fără haos în legislația fiscală!

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/