Zeci de camere de luat vederi supraveghează stațiunea Băile Herculane

miclau supraveghere

Unul dintre proiectele propuse de primarul orașului Băile Herculane este legat de supravegherea video a stațiunii, pentru că se știe, camerele de luat vederi amplasate acolo unde trebuie fac adevărate minuni.

„Ne interesează ca investiția să fie utilă atât Poliției Rutiere, cât și nouă, celor din administrația locală, mai ales în zonele unde sunt amenajate puncte pentru depozitarea gunoiului menajer. De când a intrat în vigoare legea compostului acordăm o și mai mare atenție colectării selective”, a menționat primarul Cristian Miclău.

Au fost instalate un număr de 63 de camere de luat vederi și sunt poziționate în punctele principale ale stațiunii. Pupitrul de comandă, adică panoul de supraveghere a obiectivelor, este amenajat la Primăria Băile Herculane, a precizat edilul-șef:

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Vom avea camere de luat vederi în toate punctele de interes din stațiune, zonele de intrare, spațiile verzi, zona centrală, dar și punctele de colectare a deșeurilor de pe raza orașului, pentru că aici avem probleme cu depozitarea gunoiului selectiv. Dacă lumea nu înțelege cât de strictă a devenit ceastă lege, probabil că vom fi nevoiți să recurgem la sancțiuni și atunci când vom trece la aplicarea de amenzi, vor înțelege cât de mare nevoie este să fim atenți să depozităm gunoiul selectiv, fie el fracție umedă sau uscat. Am și pornit o mare parte din camerele montate, deci sistemul funcționează deja. Sunt 63 de camere de luat vederi în 35 de puncte, iar panoul de control este amenajat la Primărie”, a mai menționat primarul orașului-stațiune, Cristian Miclău.

publicitate si promovare online banner maxagro