Zboruri către Antalya de pe „Traian Vuia” cu o nouă companie aeriană

Începând de vineri, 21 august, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor primul zbor de vacanță din acest an ce va decola de pe Aeroportul Timișoara spre Antalya. Primul zbor către cea mai dorită destinație de vacanță va fi operat de o nouă companie aeriană, AnimaWings. Compania Tarom decolează spre aceeași destinație sâmbătă. 

Aeronava de tip Airbus A320 va ateriza la Timișoara la ora 12.00, urmând să decoleze la 12.45 spre destinația Antalya, unde va ateriza la ora 14.45. Operatorii de turism oferă posibilitatea turiștilor de a ajunge în Antalya și în ziua de sâmbătă. Cel de-al doilea zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană Tarom, începând din 22 august, cu aterizare pe Aeroportul Timișoara la ora 12.30, decolare de pe Aeroportul Timișoara la ora 13.30 și aterizare pe aeroportul din Antalya la ora 15.40.

Pasagerii au un instructaj de zbor pe timp de carantină, care poate fi accesat pe www.aerotim.ro.

expresb 1000x100

„Debutul zborurilor charter de vacanță către Antalya este un moment așteptat atât de Aeroportul Timișoara, cât și de turiști, mai ales dacă ținem cont de perioada restricționată în care ne aflăm și de sezonul estival în care cele mai multe concedii se doresc a fi petrecute la malul mării. Anul trecut, mai bine de jumătate dintre pasagerii curselor charter, operate de pe aeroportul Timișoara, și-au petrecut vacanța de vară în stațiuni din Turcia. Ne dorim ca și în acest sezon estival, gradul de încărcare către destinațiile de vacanță să fie unul cât mai mare, iar turiștii români să aibă posibilitatea de a beneficia de un sejur plăcut în orice destinație de vacanță cu zbor direct din Timișoara.”, a transmis Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului de la Timișoara.


1000 x 200 gif