Zăpadă la munte! Sunt așteptați turiștii în weekend

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Ninge pe Muntele Mic și acest lucru bucură pe toată lumea. În sfârșit proprietarii de pensiuni respiră ușurați pentru că pot să-și aștepte turiștii cu zăpadă.

Muntele Mic este ales de către timișoreni, cărășeni și nu numai, care urcă în stațiune, mai ales la sfârșit de săptămână. În ultimii ani s-a dezvoltat zona schiabilă prin amenajarea de noi pârtii, iar noutatea din acest sezon este că se poate cumpăra un schi pass comun pentru pârtiile Borlova 1, Borlova 2, Isai și Felix.

La primele ore ale dimineții stratul de zăpadă măsura 20 de cm și ninsoarea continuă, cel puțin așa arată prognoza meteo pentru zilele următoare, cu temperaturi cuprinse între  -9 și – 2 grade celsius.

promovare banner maxagro

„S-a lăsat așteptat acest început de sezon, dar acum, putem spune in sfârșit pârtieeeeee! Vom avea toate instalațiile pornite. Pentru acest weekend telescaunul Vâlsanu și teleskiul Nordica sunt disponibile pentru turiști, care vor porni de la ora 9.00 în fiecare zi. Programul ski – bus-ului va rămâne neschimbat. Acesta va avea prima plecare la ora 08:15 de la baza telescaunului vechi, apoi, din 15 în 15 minute din parcarea weski p1, bus-ul va prelua toți turiștii”, anunță administratorii weski.

 

publicitate tmc 640