Zâmbete pe schiuri pentru zeci de copii și părinți

După încă o săptămâna plină de peripeții, ediția a IV-a a proiectului „Zâmbete pe schiuri” s-a încheiat într-o atmosfera veselă și plină de optimism pe Muntele Mic, în organizarea Asociației Muntele Mic Extrem.

Din partea președintelui Ciprian Gaica, participanții au primit promisiunea continuării într-un nou sezon mai amplu anul viitor, pe care îl va pregăti cu grijă și responsabilitatea maturității la care a ajuns după patru ediții.

„Cel de-al doilea episod din acest an i-a avut în rolurile principale pe cei 44 de copii și părinți din cadrul Centrului de Resurse și Asistență Educațională din Timișoara și AruSperanța. Alături de ei au mai fost familia Palconi și Nimerincu cu Dragoș și Răzvan. Împreună cu voluntari, personalul dedicat din cadrul centrului, cu parteneri și sponsori am reușit tot ce ne-am propus pentru această ediție. Copiii au avansat considerabil față de anii precedenți, iar cei veniți pentru prima oară în tabăra noastră au recuperat repede datorită ambiției lor de mari luptători. Au fost, ca de fiecare dată, zâmbete pe schiuri, pe sănii și pe poteci, au fost ateliere specifice, mâncare bună, gazdă bună, party cu Pro Bar Shakers și tort”, ne-a specificat Ciprian Gaica, președintele asociației Muntele Mic Extrem.

Ciprian Gaica a vorbit și despre două premiere în acest sezon:

„Premiere de bun augur, zicem noi. Pe de o parte, cheltuielile CRAE și ARUSperanța au fost asigurate integral și în avans de firma AGASI din Timișoara, iar pe cealaltă parte, echipa Schiuri Reghin ne-a trimis în regim de urgență 3 perechi de schiuri, asigurându-ne totodată de suportul lor pentru edițiile viitoare. Ne bucurăm foarte mult că am dat startul unei colaborări cu un brand românesc renăscut, dar mai important, implicarea acestora ne-a motivat în sfârșit și ne-a făcut să simțim că nu suntem singuri în efortul nostru de a aduce seninătatea și normalitatea în viața acestor copii minunați”, ne-a mai declarat Ciprian Gaica. Acesta a mulțumit tuturor sponsorilor implicați în acest proiect umanitar.