Zahăr, ulei și conserve de carne pentru persoanele cu venituri modeste din comuna Rusca Montană

pachete ue
explo 1000x200

Sub coordonarea Instituției Prefectului Caraș-Severin, zilele acestea au fost livrate către unitățile administrativ-teritoriale din județ pachetele cu alimente aferente Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, derulat de Guvernul României, prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Un transport cu pachete alimentare destinate acestor persoane a ajuns și în comuna Rusca Montană. Potrivit primarului Sergiu Toma, de acest transport vor beneficia aproximativ 110 persoane. Pachetele cu alimente conțin produse de bază, necesare asigurării traiului zilnic, precum: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc și compot de fructe.

Beneficiarii POAD sunt persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, precum și persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață. Pachetele cu produse alimentare vor fi distribuite beneficiarilor din Rusca Montană zilele acestea.

banner 970 x 250