Women Rally apasă pedala de accelerație și în 2024!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Talentul femeilor pasionate de sportul pe patru roți va fi pus, și în acest an, în valoare, la Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2024. Nu rata nici tu această competiție!

Women Rally este despre doamnele hotărâte să calce pedala de accelerație și să trăiască momente pline de entuziasm și de adrenalină. Acum este momentul să puneți punct amânării, să fiți hotărâte și să spuneți: anul acesta particip la Women Rally.

Accelerăm împreună și în 2024…

Doamnele și domnișoarele, iubitoare de mașini și de adrenalină, dornice de a participa la competiții automobilistice, sunt invitate să se alăture frumoasei comunități Women Rally. Dacă sunteți pasionate de condus, atunci, porniți motorul mașinii  și haideți la marele start, care se va da, în prima etapă, la Timișoara, în perioada 17-18 mai. Campionatul este susținut de Bosch Car Service, iar trofeul primei etape este acordat Casei Auto Timișoara cea care și în acest an va primi trofeul pentru prima etapă Women Rally.

„Atunci când denumirea “casă” a unui brand devine cu adevărat casa unei prietenii frumoase, avem dovada vie a faptului că am atins excelența din toate punctele de vedere.
Suntem în al șaselea an de colaborare, putem vorbi astfel de o tradiție, bazată pe valori comune: pasiune, excelență și inovație. Mercedes-Benz Clasa A va fi și în acest an mașina oficială a evenimentelor Women Rally, asigurându-ne că ambasadoarele noastre vor trăi experiențe memorabile la volan, pe circuit”, au transmis reprezentanții Casei Auto Timișoara.

womwn casa auto

women rally casa auto timișoara

Mai mult, au fost anunțate și primele concurente care vor lua startul, la prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2024, Trofeul Casa Auto Timisoara, clasa de mașini electrice powered by George, Inovație BCR.  Acestea sunt:
• Tünde Székely
• Roxana Armeana
• Loredana Rozorea
• Maria Țurai

De asemenea, printre partenerii principali ai evenimentului se numără si Castrol, cel care susține performanța automobilistică de peste 118 ani. Încă din 1906 Castrol a demonstrat o pasiune pentru sprijinirea pionieratului și a depășirii recordurilor la sol, pe apă și în aer. „În prezent, partenerii de la Castrol sunt sponsorii principali, în unele dintre cele mai de succes echipe de motorsport din lume, ceea ce nu poate decât să onoreze, știind că ne numărăm printre aceștia.” au declarat organizatorii Women Rally.

Prin intermediul parteneriatului cu Castrol, Women Rally și-a propus să aducă resurse și informații valoroase participantelor la competiție, pentru a le ajuta să-și maximizeze performanța și să-și mențină vehiculele în cea mai bună formă posibilă.

untitled design set 970x90 px

women 2

Întregul eveniment se va desfășura după următorul program:
Vineri, 17.05.2024
15:00 Briefing cu concurentele – Universitatea Politehnică Timișoara – Sala Senatului
17:00 Adunarea concurentelor pentru startul festiv – Parcarea MODEX
18:00 START FESTIV – Parcarea MODEX, PIAŢA IANCU HUNIADE
20:00 – 21:00 Recunoaşteri 1 (opţionale) – parcurgerea circuitului pe jos – Shopping City Timișoara
Sâmbătă, 18.05.2024
8:30 – 9:00 Adunarea concurentelor şi alinierea pentru start – Shopping City Timișoara
9:00 – 9:30 Recunoaşteri 2 (parcurgerea circuitului pe jos)
10:00 START MANŞA 1 de concurs – Shopping City Timișoara
14:00 START MANŞA 2 de concurs – Shopping City Timișoara
18:00 Afişarea rezultatelor
19:00 Dineul Oficial – CASA AUTO TIMIȘOARA
20:00 Festivitatea de premiere – CASA AUTO TIMIȘOARA

women rally

women rally

Perioada înscrierilor este până în data 10 mai, participarea se face cu mașina personală, unde fiecare concurent poate avea, în dreapta, o invitată, iar taxa de înscriere este de 500 lei/mașină înscrisă și 200 lei/invitată copilot.
Numărul maxim de automobile admise este de 50.

Trăiește experiența Women Rally!

Women Rally îmbină viteza, îndemânarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și cu momente de socializare și networking.

Înscrie-te aici: https://womenrally.ro/timisoara/

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/