Weekend plin pe terasa de la Soho Social House Reșița

party1
po 1000x100px (3)

A mixat în cele mai mari cluburi din România și din Europa, iar acum se oprește în Reșița, la Soho Social House, cu un program de top. Lucian K îți dă invitație la un mega party. 

„Ne place să experimentăm!” Și pentru că este sfârșit de săptămână, vor experimenta vibrația specială pe care o găsești doar în cluburile de fițe din țară.  DJ Lucian K, rezident de 8 ani în club Fratelli Timișoara și cu o prezență constantă prin cluburile din Europa, dar și la marile festivaluri, este gata să concerteze ca niciodată, iar Dj Kaos i se va alătura. Prin urmare, pe terasa celor de Soho Social House se anunță nebunie. Tu ești gata de distracție?

afis lucian k

Și pentru că vorbim de cel mai îndrăgit pub din oraș, nu uitați să respectați și cele mai importante reguli ale casei: mâinile în aer, zâmbetele la purtător, toasturi, gălăgie pe piesele preferate și magie la pătrat. Voi trebuie doar să vă relaxați, să vă lăsați purtați de vibrațiile muzicii și să nu vă mai intereseze de ziua de mâine. Adunați-vă gașca de prieteni, faceți rezervare din timp și alăturați-vă petrecăreților de la Soho, vineri 16 și sâmbătă 17 iunie, pentru a face cunoștință cu distracția adevărată.

1000x200 dacus 02

kaos

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px