Vremea primăvăratică i-a scos pe reșițeni la Zoo!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Vremea caldă de afară i-a făcut pe reșițeni să uite că este sezonul pârtiilor de schi și al oamenilor de zăpadă, astfel că aceștia și-au luat gândul de la nămeți și și-au îndreptat atenția către animalele exotice de la Zoo.

Grădina Zoologică a avut mai mulți vizitatori decât se spera pentru această perioadă. Temperaturile primăvăratice le-au găsit pe felinele exotice care populează grădina tolănite la soare, spre deliciul celor mici. Aleile parcului zoolgic au fost pline de reșițeni în căutare de relaxare în aer liber. Din lipsă de zăpadă, care să le ocupe timpul cu excursii la munte, Grădina Zoologică a fost o destinație potrivită, care se încadra cel mai bine peisajului de primăvară de afară.

Cu un spațiu mult mai generos și o diversitate mult mai mare de specii de animale, noua Grădină Zoologică a devenit unul dintre locurile preferate ale reșițenilor. Tigrii, jaguarii, zimbrii, maimuțele, dar și restul animalelor care populează parcul au fost o adevărată atracție în primele zile din noul an, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Reșițenii au dat sania și schiurile pentru o plimbare însorită printre viețuitoare care mai de care mai exotice. Vremea caldă de afară le-a convins până și pe cele mai leneșe feline să iasă din cuști și să se lase admirate.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639358133693″]

promovare banner maxagro

Cu toate că noul an a adus cu sine scumpirea biletelor de acces, pentru a compensa investițiile recente, asta nu i-a descurajat pe iubitorii de animale. Aceștia susțin că preferă să plătească mai mult dacă asta presupune automat o Grădină Zoologică modernă. Astfel, începând cu această lună, vizitatorii vor scoate din buzunar patru lei pentru un bilet de intrare, cu doi lei în plus față de prețurile de până acum.

,,Este foarte frumos. Am profitat de căldura de afară și i-am scos puțin pe cei mici la plimbare. De obicei eram pe munte în perioada aceasta, dar, cum e prea cald, am ales să ieșim la Zoo. Este prima dată când vin aici de când s-a modernizat și sunt foarte încântat de ce lucrări au fost făcute. Chiar era nevoie. Nu mi se pare rău nici că au scumpit biletele. Mai bine dăm cu doi le în plus și avem ce vedea”, a explicat Marcel Gosta, unul dintre vizitatori.

Încă de la inaugurarea noului spațiu, Grădina Zoologică a fost o atracție mult așteptată în zonă. Noul an va aduce însă și alte noi investiții. Chiar dacă reabilitarea parcului zoo a presupus sume destul de mari, de aproximativ 1,6 milioane de euro, aleşii locali spun că nu se vor opri aici. Aceştia au în plan şi alte proiecte care vor transforma grădina zoologică într-un loc perfect de petrecere a timpului liber atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai în vârstă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/