„Vreau să facem un joc bun, un joc de calitate, să câştigăm şi să ne calificăm!”

Naţionala masculină de handbal a României se pregătește intens pentru meciul care are loc duminică, la Reșița. Astăzi, jucătorii însoțiți de antrenorul Aihan Omer s-au deplasat la Universitatea „Eftimie Murgu”, unde a avut loc o scurtă întâlnire cu studenții, dar și cu suporterii.

Cu acest prilej, antrenorul naționalei a făcut referire și la meciul care a avut loc în deplasare, în Italia, unde românii au câştigat cu 28-22 în faţa adversarilor, într-un meci care a contat pentru Grupa 3 de precalificare la Campionatul European din 2018. Deși România a controlat jocul de la un capăt la altul, duminică Omer speră la mai bine de atât! „Suntem foarte bucuroşi că am câştigat şi ne dorim să facem un joc bun şi la Reşiţa. Sperăm ca numărul spectatorilor să fie cât mai mare. Vreau să facem un joc bun, un joc de calitate, să câştigăm şi să ne calificăm. Acesta este obiectivul nostru. Până acum, ceea ce ne-am propus am şi realizat şi suntem optimişti în continuare”, a declarat antrenorul selecţionatei României.

Şi Marius Novanc, jucătorul Naţionalei, speră ca jocul de duminică să fie chiar mai bun decât cel din tur.  „Sper să facem un joc bun, cu mai puţine greşeli. Dar cred că, acum, cunoscându-i şi având de partea noastră şi un public minunat, sperăm să facem un adevărat spectacol. Pentru aceasta, aşteptăm ca sala să fie plină şi să ne sprijine”, a afirmat Marius Novanc.

Meciul care se joacă duminică, de la ora 17.00, la Reșița, face parte din etapa de calificare la Campionatul European din 2018, competiţie la care România nu a mai ajuns din 1996! Prețul unui bilet este de doar 10 lei și poate fi cumpărat de pe www.eventim.ro . În cazul în care nu vor fi vândute toate, acestea vor fi puse în vânzare în ziua meciului, la Sala Polivalentă.