Vor răsuna decibelii, și pe aeroport, dar și pe plajă. Începe Arad Open Air 2023!

arad open air festival (7)
po 1000x100px (3)

Petrecăreții din vestul țării au motiv de bucurie. Artiști români și străini urcă pe scena festivalului AOA 2023, la cea de-a VII-a ediție a festivalului de la Arad.

Un festival, două locații. În această vară, pe parcursul a cinci zile, vi s-a pregătit o mega petrecere. În perioada 7 – 9 iulie, începând cu ora 18:00, pe Aeroportul Internațional Arad și între 28 și 29 iulie, pe plaja de la Ghioroc, Arad Open Air va fi de neegalat. Organizatorii festivalului au anunțat că ediția din acest an va fi epică: plajă, dans, muzică, artiști de renume și multă distracție.

Începe Arad Open Air 2023!

Așteptarea a luat sfârșit, iar festivalierii sunt întâmpinați cu o nouă ediție AOA. Festivalul va avea loc pe Aeroportul Internațional Arad și își va deschide porțile pe data de 7 iulie, de la ora 18:00. Distracția va ține până în dimineața zilei de 9 iulie. Petrecerea nu se oprește aici, de această dată. Deoarece festivalul crește de la an la an, iar organizatorii vor să ofere participanților experiențe noi și inedite, anul acesta petrecerea va continua pe plaja Ghioroc. În 28 și 29 iulie, toată lumea va dansa pe plaja deja cunoscută pentru petrecerile memorabile, cu picioarele pe nisipul fin și cu priveliștea către lac.

„Mă emoționez când participanții ne spun că nicio vară nu este completă fără AOA, iar noi primim mesaje online, încă de la începutul anului, cu întrebări despre festival. Acest proiect de suflet a luat naștere din dorința de a face ceva semnificativ pentru oamenii din Arad și nu numai. Suntem deja la a VII -a ediție, iar acest lucru îmi dă motivație să continui să fiu mereu alături de publicul nostru, care au făcut din AOA o tradiție”, a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

arad open air festival (2)

În cadrul festivalului vor exista food truck-uri cu mâncare diversificată și cu preparate dulci, iar barurile se vor aproviziona cu tot ce au nevoie petrecăreții. Cumpărăturile se vor face pe bază de tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Ca de obicei, la punctele special amenajate pentru cumpărarea jetoanelor, plata se poate face atât cash, cât și cu cardul.

Artiștii celei de-a VII-a ediții

Festivalul se apropie cu pași repezi, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii. Până acum au fost anunțați artiștii care vor urca pe scenă în primele trei zile de festival, la începutul lunii iulie. Astfel, în prima zi vor încânta publicul: Pascal Junior, Alex Super Beats, Mike Kross, Mahony, Teo Milea & Adi Schiopu, Redd Daniel, R.U.A și Ribozom.

1000x200 dacus 02

În cea de-a doua zi sunt așteptați: Nane, Spike, Doma Art Dance Show, Mike Kross, Paul Damixie, Burak Yeter, Sasu, Alexandru Ungur și Sebuh. În ultima zi de festival pe Aeroportul Internațional Arad, vor concerta: Oscar, Ian, Dragoș Moldovan, FC DNB, Adrian Saguna, Arias, Vama, N’Alin și Mike Kross. Pentru petrecerea de pe plaja Ghioroc de la finele lunii, organizatorii AOA transmit că artiștii vor fi anunțați public începând cu 11 iulie.

arad open air

Cum pot fi achiziționate abonamentele

Abonamentele și bilete de o zi se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/. Pentru cei care doresc să experimenteze festivalul la un alt nivel, pot opta pentru abonamente VIP, iar pentru cei care se hotărăsc în ultima clipă, abonamentele și biletele de o zi se vor putea achiziționa și de la intrare.

De asemenea, în perioada 3 – 7 iulie, toată lumea care va dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, va primi un bilet de o zi de festival, la alegere pentru ziua dorită. La fel ca în fiecare an, beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități.

arad open air festival (3)

Urmărește și conturile de social media pentru a fi la curent cu ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px