Voluntarii „Acasă în Banat” revin la Valeapai!

color the village (12)

Asociația „Acasă în Banat” strigă din nou adunarea! Voluntarii revin luna aceasta la Valeapai pentru a-și atinge obiectivul: acela de a zugrăvi 30 de case.  

Peste 400 de voluntari au participat luna trecută, între 8 și 10 iunie, la cea de-a V-a ediție a proiectului ce dă viață satului bănățean – „Color the Village”(Zugrăvește Satul, n.r.) – derulat de Asociația „Acasă în Banat”. Cum în cele trei zile ale evenimentului principal, voluntarii au reușit să intervină cu lucrări doar asupra a 26 de case din Valeapai, aceștia se reîntorc în forță în perioada 14 – 15 iulie, pentru a finaliza ce au început.

Voluntarii care au lucrat la unele case și care, din motive obiective, nu au putut fi complet finalizate, au posibilitatea să vină să termine ce a mai rămas de făcut, retușuri, îmbunătățiri… Cei care nu au putut să participe la evenimentul principal au ocazia să se alăture unor echipe faine și, cu siguranță, vor avea suficient de multe de făcut!”, transmit reprezentanții „Acasă în Banat”.

Persoanele care doresc să se alăture proiectului sunt rugate să completeze formularul de înscriere, accesând linkul următor: înregistrare „Color the Village” – partea a doua