Vocea asociațiilor de proprietari, ascultată de USR Caraș-Severin

Liderii USR Caraș-Severin invită reprezentanții asociațiilor de proprietari la o dezbatere publică. Se va discuta despre modificarea legii în domeniu, iar cetățenii sunt invitați să își prezinte problemele, observațiile și propunerile.

Proiectul „Vocea Asociațiilor de Proprietari” a fost lansat de deputatul USR, Alin Apostol. Acesta constă în evenimente interactive cu actorii din domeniu, cu scopul de a-i familiariza cu noile modificări, de a dialoga și colecta feedbackul și propunerile lor. Astfel de evenimente au avut loc deja la Turnu Măgurele, Slobozia, Iași, Bacău, Bârlad, Sibiu, Alba-Iulia, Deva, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureș.

Joi, 1 septembrie, evenimentul ajunge la Reșița. Va fi dezbătută modificarea legii Asociațiilor de Proprietari. Întâlnirea are loc de la ora 16.30, la Hotel Rogge, în sala de conferința (str. I. L. Caragiale nr. 12).

„Pe lângă dezbaterile pe marginea modificărilor pe Legea 196/2018, dorim să aflăm problemele, observațiile, precum și propunerile dumneavoastră pe care le vom integra în viitoarele proiecte de modificare.”, spune Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin.

De asemenea, va fi prezentat și un proiect conex, Forumul Proprietarilor, care-și propune să ajute toți actorii din cadrul Asociațiilor de Proprietari, dar mai ales pe proprietari.

La întâlnirea de mâine sunt așteptați toți actorii implicați în asociațiile de proprietari: proprietari, președinți, membri ai comitetului executiv, administratori, cenzori, reprezentanți ai serviciilor specializate.