Vlad Caraș trece Dunărea să urce pe podium!

explo 1000x200

Cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anii 2013 și 2014, luptătorul Vlad Caraș, participă la finalul acestei săptămâni la Campionatul European U23, de la Ruse, din Bulgaria.

Așteptările sunt mari în privința tânărului și ambițiosului luptător legitimat la Clubul Sportiv Municipal Reșița. Vlad Caraș va concura în limitele categoriei 97 kg, cu speranța obținerii unei medalii.

„Sperăm să cucerească o medalie cât mai strălucitoare, mai ales că are cam aceiași adversari pe care i-a avut anul trecut la Campionatele Europene și la Campionatele Mondiale. Are victorii asupra tuturor adversarilor ce vor fi prezenți la această competiție, dar are și înfrângeri. Ține foarte mult de starea lui fizică și psihică, de dorința lui de a reuși. Sunt mulți factori aici care condiționează performanța”, a declarat antrenorul emerit Adrian Dacica, înaintea plecării spre Ruse.

Tot în această perioadă, reșițeanca Sabina Cenda participă la o selecție în cadrul lotului olimpic feminin de lupte, cu obiectiv participarea la Europenele și Mondialele de cadeți din acest an.

banner 970 x 250