Viteză mortală! Cursa unui șofer s-a încheiat brusc într-un copac

Doi oameni au murit pe loc aseară, într-un accident cumplit petrecut pe Drumul Național 6. Mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac.

Cu puțin înainte de ora 23.00, polițiștii, pompierii și medicii Ambulanței din județul Timiș au fost solicitați să intervină de urgență pe Drumul Național 6, în zona localității Tomnatic. O mașină a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac.

„Un autoturism circula pe DN 6 dinspre Sânnicolau Mare spre Tomnatic, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând într-un copac ornamental. În urma impactului, două persoane au decedat și a treia este rănită grav și transportată la spital”, transmit polițiștii timișeni.

Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt șoferul, un bărbat de 39 de ani, și pasagerul din dreapta, un tânăr de 31 de ani. Un alt bărbat, aflat pe bancheta din spate, a rămas încarcerat și a fost scos conștient de pompieri dintre fiarele contorsionate.

Circulația rutieră pe DN 6, în zona producerii accidentului, a fost blocată aproximativ o oră.