Viorica Dăncilă, potrivită pentru PSD! „Are un istoric politic curat!”

Viorica Dăncilă este o persoană politică curată și pentru moment este soluția cea mai bună pentru șefia PSD! Vicepreședintele PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, este de părere premierul are și dezavantaje, cum ar fi apropierea de Dragnea sau greșelile de exprimare, însă chiar și așa e omul potrivit pentru a fi în fruntea partidului.

Delegații cărășeni la Congresul Național PSD au pronosticat bine înainte de alegeri, drept dovadă, rezultatul a fost cel scontat. „Noi, cei cinci delegați din Oțelu Roșu, am luat o decizie înainte de congres, să votăm cu Viorica Dăncilă. Din punctul meu de vedere este soluția de moment cea mai bună, chiar dacă am mai spus că și d-na premier are două dezavantaje. Primul, a fost apropiată de Liviu Dragnea. Al doilea, greșelile de exprimare, de gramatică. Dar are și un avantaj foarte mare. E o persoană politică foarte curată, căreia nu i se poate reproșa nimic din punct de vedere al trecutului politic. Eu cred că acest avantaj combate fără nicio problemă celelalte dezavantaje, iar pe o perioadă medie și lungă acest avantaj este important. Noi am fost tot timpul învățați să avem lideri de partid cunoscuți, dar iată că timpul ne-a demonstrat că, de la Adrian Năstase încoace, în PSD, de la Traian Băsescu, în PD și de la Crin Antonescu, în PNL, liderii politici lipsesc cu desăvârșire”, ne-a precizat Luca Mălăiescu.

Primarul de Oțelu Roșu a mai spus că Liviu Dragnea nu a fost un lider politic ca o locomotivă, care să tragă partidul după el, ba dimpotrivă. „Din păcate, am avut dreptate. Sunt convins că d-na Dăncilă are personalitatea ei pentru că, în ultima perioadă, d-na premier nu a mai executat tot ceea ce i s-a spus. Acum, când este președintele ales al partidului, sub nici o formă nu putem spune că ar mai avea Dragnea vreun cuvânt de spus asupra dumneaei”, a mai spus Luca Mălăiescu.