Viorica Dăncilă astupă dintr-o semnătură gropile spre Lacul Dracului

Vizita premierului Dăncilă în județul Caraș-Severin din luna septembrie a acestui an nu a avut la bază doar o sesiune foto care să dea bine în spațiul public, ci s-a bazat pe cunoașterea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă cărășenii, spune șefa PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

După ce a cunoscut Banatul Montan cu lucrurile sale bune, dar și cu relele acestuia, Dăncilă s-a întors la București bifând pe listă una dintre prioritățile locuitorilor din Caraș-Severin: infrastructura. Ca atare, două tronsoane ale drumurilor județene – DJ 571 (tronsonul care începe din DN 57: Ciuchici – Sasca Montană – Cărbunari – Moldova Nouă) și DJ 608 (Luncavița – Teregova – Mehadica) – au intrat deja în vizorul Companiei Naționale de Investiții, urmând ca, în scurt timp, acestea să fie supuse unor lucrări de modernizare totală.

„În urma vizitei doamnei premier, precum și în baza discuției avute cu domnul ministru Suciu, dar și cu doamna director Manuela Pătrășcoiu, doamna Pătrășcoiu mi-a împărtășit ieri, 21 octombrie, că se lucrează deja la caietele de sarcini urmând apoi achiziția studiului de fezabilitate, iar mai apoi a proiectării și execuției. Prin urmare, DJ 571 și DJ 608 vor suferi cât de curând lucrări de modernizare”, a anunțat liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

Jivan le dă de peste nas cârcotașilor, subliniind că Viorica Dăncilă nu efectuează vizite doar de dragul de a mai puncta ceva pe listă, ci că premierul vine în teritoriu cu scopuri precise: „Iată că vizita doamnei premier în județul nostru nu a fost doar un punct pe o listă, ci a avut un scop precis, acela de a vedea exact cu ce probleme se confruntă cărășenii. Ca urmare, unele proiecte încep să prindă deja contur după această vizită”.